Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Një shoqe nga fshati
Një shoqe nga fshati

Një shoqe nga fshati

Filmi eshte vazhdim i komedise “Zonja nga qyteti” te drama turgut Ruzhdi Pulaha. Nepermjet situatave mjaft te kendshme e humorit te bukur tregohet zhvillimi i metejshem i personazheve dhe ne vecanti i Ollges.

Dalin personazhe te reja. Postieri Agush, qe ka zevendesuar Malon, eshte ne siklet per te bijen: ai i ka zgjedhur vete nje burre, ndersa e bija dashuron Tirken.

Ollga kthehet nga nje mbledhje ne qytet. Ne shtepi gjen gezim te madh: Vajza i ka lindur nje nipce. Bako hokatari i kendon bebit ninananen e pare.

“Na ishte nje Ollge qe e mbante veten per zonje…

Ec e ec e kjo zonje nga qyteti na u be nje shoqe nga fshati”.

Ne film del ne pah solidariteti e puna e perbashket per te shtuar pasurine e cooperatives, per tab ere me te bukur te ardhmen. Ndihet dashuria dhe kujdesi i Partise per njeriun. Sekretari i organizates eshte njeri gojembel, parimor e i papertuar.

Te gjitha keto ushqejne te shikuesi admirimin per fshatin e ri, per njerezit qe jetojne atje dhe per punen e tyre te nderuar.

Sequel to Piro Milkani's "The Lady from the Town".

Duration: 77 Min

Quality: HD

Rating: 0

0

Rating(1)


Leave a comment